20.11.2010

karalama-malıyım..


***bir gün yolda yürürken.. ardımdan biri koşup bana yetişecek.. kolumdan tutup beni kendine çevirecek.. koşmaktan hızlanmış soluğunu yüzümde duyacağım.. sonra bana o sihirli sözcüğü söyleyecek.. ve ben huzur bulacağım.. bu yüzden hep ıssız sokakları adımlayışım..

***birtakım kapıların arkasında birtakım umutlar var gibi..
öyle söylüyorlar.. umutsuzum..

***tek bir sözcük.. tek bir sözcük çok şey değiştirebilir..

***sana hiç-bir-şey yakışmıyor..

***dün yaptığım yanlışların bile güzel görünmesi?.. çünkü o zaman yaşıyordum..

***uyuma.. yemek yeme.. başka tarafa bakma.. benimle ilgili olmayan hiç-bir-şey olma..bir saniyeye bile dayanamam şu anda..

***bekleyemiyorum.. benim kusurum bu.. beni üretirken bu parçayı koymayı unutmuşlar.. ben bekleyemiyorum.. bi de bilinmezliğe katlanamıyorum.. işte bu!

***çok kötü kavga bile etsek.. sokakta yanyana yürüken elin elimi buluyor ya.. o sıcaklık avucuma geçtiği anda herşeyi unutuyorum.. bu da benim çocukluğum.. unutamadığımda ya "seni sevmiyorum" ya da "artık büyüdüm" diyeceğim..ama nolur büyümeyelim..

***gideceğimiz bir yer olur mutlaka.. zorunluluklarımız.. o yataktan kalkmayı çoğumuz istemeyiz oysa.. ama ben yarın sabah nasıl uyanacağımı biliyorum.. ve o uyanışa sabırsızlanıyorum..

***biri çok dramatik bir şey söyledikten sonra, bayılıyorum hemen ardından muhteşem bir müziğin başlamasına.. böyle şeyler sadece filmlerde oluyor ama..

***çok değerli olan bir şeyin yerini başka bir şey aldığında, bunu siz kabullenseniz de çevrenizdekiler kabullenmiyor bir süre sonra.. hep eskisi gibi olun istiyorlar.. insanların ne alıp veremediği var yeni olanla?

*** büyük, umutlu, ışıklar içinde dönen insanlar olsun etrafımda istiyorum..


***kedimin üşüdüğünü görmek.. işte bu beni çok hüzünlendiriyor..

yine de herkesi seviyorum, herkesi öpüyorum..



2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel kelimeler bunlar...

hayatgibi dedi ki...

Teşekkürler..